Kuinka saan lahjakorttini verkkokauppaan?

Tämä verkkokauppa on tarkoitettu kaikille Kemin yrittäjille kauppakanavaksi. Sinun ei tarvitse olla minkään yrittäjäjärjestön jäsen. Verkkokaupassa voivat kaikki Kemin alueella toimivat yrittäjät myydä omia tuotteita ja palveluitaan lahjakortteina. Lahjakorttien lisääminen kauppaan on yrittäjälle maksutonta mutta jokaisesta myydystä lahjakortista peritään 0,35€ + 5% provisio, sisältäen maksukorttien kulut, jolla pyritään kattamaan kaikki tästä verkkokaupasta aiheutuneet kustannukset.

Jos haluat oman verkkokaupan niin pyydä tarjous täältä!

Myytäviä Lahjakortteja voi ilmoittaa meille oheisen lomakkeen avulla. Verkkokaupassa on valmiit lahjakorttipohjat ja lahjakortit toimitetaan asiakkaalle sähköisesti. Pelkkä logon lähettäminen riittää. Lahjakortti voi olla arvoltaan 20€, 50€ tai 100€, tai sitten lahjakortti voi olla tuotelahjakortti jolla on joku määritelty arvo esim. tunnin hieronta 45€. Pääasia että myytävä tuote on aina lahjakortti. Lahjakortit käsitellään arvonlisäverottomina myytäessä ne asiakkaalle. Jokainen yrittäjä käsittelee arvonlisäveron sitten omassa myynnissään ja kirjanpidossa.

Esimerkki. Asiakas ostaa verkkokaupasta 100€ lahjakortin valitsemaansa yritykseen. Ilmoitamme yritykselle myydystä lahjakortista. Yritys voi sen jälkeen laskuttaa Starttipajaa myydystä lahjakortista 95€ arvolisäverottomana (vähennetty 5% proviso) . Asiakkaan käyttäessä 100€ lahjakortin yrityksessä, yritys perii ja käsittelee arvonlisäveron omassa myynnissään. Laskutetut lahjakortit pyritään maksamaan yrittäjille heti kun maksuvälittäjä tilittää rahat Starttipajalle.

Ohjeet lahjakortin vastaanottamiselle löydät tältä sivulta.

Laskutusosoite on:

Starttipaja valmennus Oy, 3013594-2
Verkkolaskuosoite: 003730135942
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan
välittäjätunnukselle.
Verkkolaskuosoite: 003730135942
Operaattori: Pohjolan Osuuspankki (OKOYFIHH)

Sähköpostilla laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa
tiedostossa itse laskun kanssa.
Sähköpostilaskun osoite: 30135942@scan.netvisor.fi

Yrityksesi logon voit laittaa meille sähköpostilla osoitteeseen myynti@starttipaja.fi, lisäämme sen halutessasi lahjakorttiin.